Onderwijs en opleiding

Jaarsymposium EHL

Het EHL organiseert jaarlijks een symposium voor iedereen die betrokken is bij de zorg voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel in de regio Limburg. 

EHL symposium februari 2018

Save the date: symposium Expertisecentrum Hersenletsel Limburg op 22 februari in Roermond! Meer informatie onder nieuws.

EHL symposium december 2016

Op donderdag 1 december 2016 gaven wij de feestelijke aftrap van het Expertisecentrum Hersenletsel Limburg met het start symposium van het EHL in de Oranjerie te Roermond. In een afwisselend programma kwamen de medewerkers van het EHL zelf, vertegenwoordigers van patiëntenverenigingen en experts op het gebied van hersenletsel en zorg aan het woord. Prof. dr. Joke Spikman presenteerde resultaten van een grootschalige studie naar licht traumatische hersenletsel. Patiëntenverenigingen Hersenletsel.nl (regio Limburg), Samen Verder Limburg, en Stichting Brein Trein gaven ons een persoonlijk inzicht in het leven met een hersenletsel en in de mantelzorg. Tot slot zette Dr. Guy Schulpen (ZIO Maastricht) de mensen aan het denken over de zorg van de toekomst. Hieronder vindt u de presentaties van de medewerkers van het EHL en de voorstelling van het expertisecentrum door prof. dr. Caroline van Heugten. Klik hier voor een impressie van het start symposium.